Kinderbed Olga 90x190cm - white wash

€ 105,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

White wash kinderbed Olga van massieve den, geschikt voor een matras en lattenbodem van 90x190 cm.

Combinaties
=
Korting € 14,20
€ 269,80

Productinformatie

Ga voor een elegant en degelijk bed in de kinderkamer met dit eenpersoonsbed (90 x 190 cm) van het merk Interlink. Bij dit bed werd geen aandacht verspild aan onnodige details en versiersels, maar ligt de focus op functionaliteit. Het bed is gemaakt van massief dennenhout (white wash). Het is ook beschikbaar met een lengte van 200 cm en in natuurkleurig hout.

Opgelet: de lattenbodem en matras zijn niet inbegrepen, maar kan je wel apart aankopen op onze site. Je vindt tussen ons uitgebreide gamma ongetwijfeld de matras en lattenbodem die aan jouw wensen voldoen.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 90kg
Afwerking White wash
Matrasbodem inbegrepen Nee
Geschikt voor matras 90 x 190cm
SKU-Emob IL20900220
Merk Interlink
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 13
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Welke bedlade van jullie zou onder dit model Olga 190 cm passen?

Onder dit bed past er helaas geen bedlade.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top