Keukenkast Louise voor microgolfoven - wit

€ 225,00

3 tot 4 weken

Witte keukenkast Louise voor microgolfoven, met o.a. 6 deuren, 5 open vakken en uitschuifbare legplank. Gemaakt van spaanplaat.

Productinformatie

Deze praktische keukenkast met talloze opbergmogelijkheden biedt je de mogelijkheid om naast je microgolfoven heel wat andere keukenspullen op te bergen. Je kan de Louise-kast zelfs gebruiken als voorraadkast.

De kast beschikt in totaal over 6 deuren, een lade, 5 open vakken met verschillende afmetingen en een uitschuifbare legplank onder het grote open vak. Keukenkast Louise is gemaakt van spaanplaat. Deze versie is helemaal wit. Je vindt op onze site ook andere kleurencombinaties.

Meer informatie
Type deur Draaideur
SKU-Emob SY8070X2121A80
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 77
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top