Keukenkast Louise voor microgolfoven - eik/zwart

€ 249,00

2 tot 4 weken

Keukenkast Louise voor microgolfoven, met o.a. 6 zwarte deuren, 5 open vakken en uitschuifbare legplank. Gemaakt van spaanplaat met eikdecor.

Productinformatie

Deze praktische keukenkast met talloze opbergmogelijkheden biedt je de mogelijkheid om naast je microgolfoven heel wat andere keukenspullen op te bergen. Je kan de Louise-kast zelfs gebruiken als voorraadkast.

De kast beschikt in totaal over 6 zwarte deuren, een zwarte lade, 5 open vakken met verschillende afmetingen en een uitschuifbare legplank onder het grote open vak. Keukenkast Louise is gemaakt van spaanplaat met een eikdecor.

Meer informatie
Afwerking Melamine
Hout/look Eik
Samenstelling 1 lade, 6 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob SY8070X3476A80
Merk TemaHome
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin, Zwart
Totaal Gewicht kg 77
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top