Spoelbakkasten

Wat is er, naast een kookplaat en een koelkast, onmisbaar in de keuken? Juist ja, een spoelbak! Hier vind je een ruime keuze aan compacte spoelbakkasten die beeldig staan in elke keuken. Onze supervoordelige prijzen krijg je er nog eens bovenop!

Spoelbakkasten voor een prikje

Een keuken inrichten neem vaak een hele hap uit je budget. Emob helpt je graag te besparen waar het kan, zonder in te boeten aan kwaliteit. Na het bereiden van een heerlijke maaltijd voor jezelf, je familie of vrienden, blijf je steeds achter met een berg afwas. Om die weg te werken, heb je natuurlijk nood aan een spoelbak met bijbehorende spoelbakkast.

In onze shop heb je een ruime keuze aan spoelbakkasten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn gemaakt van spaanplaat, waardoor ze de kwaliteit bieden die jij verwacht en toch voor iedereen betaalbaar zijn.

Kies je favoriete model

Wat al onze spoelbakkasten typeert, is hun compacte formaat. Hierdoor kan je ze probleemloos in elke keuken integreren, groot of klein. De meeste modellen zijn beschikbaar in een versie met 2 of met 3 deuren. Je vindt hier zelfs spoelbakkasten die ook uitgerust zijn met laden, ideaal voor jouw bestek en andere kleine keukenspullen!

Je kan daarnaast kiezen uit verschillende uitvoeringen. Hou je je keuken graag sober? Dan zullen onze witte spoelbakkasten je ongetwijfeld aanspreken. Mag het wat meer zijn? Kies dan voor een spoelbakkast met gekleurde deuren, zoals grijs, rood, zwart of houtdecor.

Verder kan je kiezen uit een spoelbakkast die geschikt is voor een spoelbak met enkele bak en afdruip of een spoelbak met 2 bakken en afdruip. De meeste van onze spoelbakkasten worden geleverd zonder spoelbak. Die dien je dan nog apart aan te kopen. Wens je daar nog even mee te wachten, dan kan je de spoelbakkast ook gewoon gebruiken als gewone keuken- of opbergkast. Uiteraard vind je hier ook spoelbakkasten met geïntegreerde spoelbak.

Stel je complete keuken samen

Onze spoelbakkasten kan je apart gebruiken, maar je kan ze ook combineren met onze andere keukenelementen om zo jouw complete keuken naar wens samen te stellen. Wanneer je jouw complete keuken op onze site bestelt, krijg je er nog een leuke korting bovenop! Ben je klein behuisd? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze kitchenettes. Die bieden je alle praktische voorzieningen van een traditioneel keukenblok in een kleiner formaat. Bestel snel jouw favoriete spoelbakkast online en profiteer van een snelle levering bij jou thuis!

Naast keukenmeubels vind je bij Emob ook alles wat je nodig hebt voor een knusse woonkamer. Ontdek snel onze uitgebreide collectie salontafels, tv-meubels, bankstellen en zoveel meer!