Kast voor wasmachine Olbia

€ 99,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Witte badkamerkast voor wasmachine, gemaakt van spaanplaat.
Lengte 64 cm
Breedte / Diepte 26 cm
Hoogte 190 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ben je het beu dat je wasmachine zoveel plaats inneemt in de badkamer? Met de kast Olbia creëer je extra opbergruimte in de hoogte. Het onderste deel van deze kast is voorzien voor de wasmachine; het bovenste deel bestaat uit een open opbergvak met 2 legplanken en 2 deuren waarachter nog eens 2 legplanken verscholen zitten. Ideaal om al jouw wasproducten en andere badkamerspullen netjes op te bergen!

Meer informatie
Samenstelling 2 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob FMD913-001
Merk FMD
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 26.38
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Zit er een uitsparing voor de kraan in?

Er zijn geen uitsparingen voorzien in de achterwand, dit moet u zelf nog maken op de gewenste plaatst en de gewenste hoogte.

Zit er een uitsparing voor de kraan in?

Er zijn geen uitsparingen voorzien in de achterwand, dit moet u zelf nog maken op de gewenste plaats en hoogte.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top