Kaptafel Precious - eik

€ 99,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Kaptafel Precious in natuurlijk eikdecor, met draaibare lade, spiegel en 2 legplanken.

Lengte 75 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 141 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met haar naturelle uitstraling en talrijke (opberg)mogelijkheden valt kaptafel Precious ongetwijfeld bij heel wat vrouwen en tienermeisjes in de smaak. Deze kaptafel is gemaakt van spaanplaat en is afgewerkt in eikdecor.

In de witte draaibare lade kan je jouw make-up opbergen, terwijl je op de 2 legplankjes jouw mooiste flesjes en parfums kan uitstallen. Daarnaast beschik je over een grote spiegel (62 cm). Een bijkomende troef van dit meubel? De kaptafel is uitgerust met een smartphone- of tablethouder zodat je bv. gemakkelijk tutorials kan volgen.  

Meer informatie
Hout/look Eik
Samenstelling 1 lade
Type deur Zonder deuren
Opties Met spiegel
Merk Parisot
SKU-Emob PA7630COIF
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 23
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Het krukje zit bij de prijs inbegrepen mag ik aannemen ?

Het krukje is niet inbegrepen en moet u nog apart aankopen.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top