Kaptafel Frivole

€ 215,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Kaptafel Frivole met spiegel met ledlampen, 5 legplanken en 2 roterende lades.

Lengte 108 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 141 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De kaptafel Frivole is ideaal voor meisjes die zich graag opmaken en hun beautyproducten netjes georganiseerd willen hebben.

De kaptafel heeft 4 kleine legplankjes en 1 groot blad waar je allerlei spulletjes op kunt plaatsen. Daarnaast beschikt hij over 2 roterende lades met daarin 4 compartimenten.

De kaptafel is gemaakt uit spaanplaat en heeft een moderne look dankzij de witte kleur. Rondom de grote spiegel zijn er trouwens ledlampjes voorzien!

Leuk extraatje: de kaptafel beschikt over een steuntje om je gsm of tablet op te plaatsen. Zo kan je tutorials bekijken terwijl je in de spiegel kijkt!

Afmetingen: 108 x 40 x 141 cm.

Meer informatie
Samenstelling 2 lades
Type deur Geen
SKU-Emob PA7358COIF
Merk Parisot
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 33
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Het krukje zit bij de prijs inbegrepen mag ik aannemen ?

Het krukje is niet inbegrepen en moet u nog apart aankopen.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top