Roldeurkasten

Roldeurkasten zijn de ideale opbergkasten voor op kantoor. Ze nemen weinig ruimte in en zorgen ervoor dat je alles netjes kan opbergen. Ons assortiment telt verschillende modellen. Welke verkies jij?

Sorteer op
Asc

4 producten

Sorteer op
Asc

4 producten

Bespaar plaats met een roldeurkast

Een roldeurkast integreren in je kantoor of werkplek heeft verschillende voordelen. Zo creëer je niet alleen extra opbergruimte om je dossiers, mappen en andere documenten op te bergen. Je bespaart er tegelijkertijd ook plaats mee uit. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met openslaande deuren. Je rolt de deur gewoon op naar boven en je kan zo bij je documenten. Daarnaast zorg je met een roldeurkast ook voor een nette werkplek. Wanneer je de deur sluit, zitten alle mappen netjes opgeborgen. Je wordt dus niet afgeleid door dossiers die nog op je liggen te wachten. Je kan je gewoon concentreren op het werk dat momenteel voor jou op je bureau ligt. En dat komt jouw productiviteit alleen maar ten goede!

Kies jouw favoriete roldeurkast

De roldeurkasten in onze webshop zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb je hoge, lage, brede of smalle roldeurkasten. Met een witte kast creëer je die typische kantoorsfeer, terwijl een kast in warm houtdecor het heel goed doet in je thuiskantoor.

Onze roldeurkasten zijn gemaakt van hoogwaardige spaanplaat. Neemt jouw opruimwoede buitensporige proporties aan? Geen probleem, bij Emob kan je steeds rekenen op een snelle levering. Zo ontvang je jouw nieuwe roldeurkast al 3 tot 8 werkdagen na jouw bestelling bij jou thuis of op kantoor. 

Ontdek onze andere kantoormeubelen

Met een roldeurkast alleen in je kantoor spring je natuurlijk niet ver. Onmisbaar in je werkplek is uiteraard een bureau met ergonomische bureaustoel, eventueel gecombineerd met een of meerdere andere opbergkasten. Ook deze meubelen vind je allemaal terug op onze webshop. Je bestelt ze allemaal in slechts enkele klikken. En ook hier geldt een snelle levering. Want wij weten als geen ander: time is money! Veel werkplezier!

Naast kantoormeubelen vind je bij Emob ook alles wat je nodig hebt om je woonkamer knus in te richten: fauteuils, bankstellen, tv-meubels, salontafels en nog veel meer!

To Top