Kajuitbed met kastmodule - white wash

€ 1.035,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Kajuitbed met kastmodule, geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Lattenbodem inbegrepen. Kleur: white wash. 

Combinaties
=
Korting € 61,20
€ 1.162,80

Productinformatie

Dit kajuitbed met kastmodule is de ideale oplossing voor kinderkamers met beperkte afmetingen. Dankzij de kast, die je gewoon onder het bed schuift, heeft je kind voldoende opbergruimte voor boeken, kleren of spelletjes en dit terwijl je geen ruimte verliest!

Het bed is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we je onze Comfort matras aan, die je ook kan aankopen op onze site. De rolbodem bestaat uit 16 latten en is inbegrepen.

Wist je trouwens dat je de kastmodule ook kan losmaken van het bed en het kan gebruiken als tv-meubel? Deze module bestaat uit 2 opbergvakken met deur en een open vak.

Afmetingen

  • Kajuitbed: H83 x B207 x D102 cm
  • Kastmodule: H44 x B200 x D53 cm

Dit kajuitbed met kast wordt geleverd in de kleur white wash. Er is echter ook een witgelakte versie beschikbaar, die je eveneens terugvindt op onze site.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 150kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
Merk Lifetime
SKU-Emob LT46100-01W
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 93.2
Reviews
Merkeninformatie

Over Lifetime

Het Deense merk Lifetime is een familiebedrijf met een passie voor degelijke, speelse kindermeubelen. Al meer dan 40 jaar lang worden alle meubelen in Denemarken geproduceerd, met aandacht voor duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo worden alle meubelen gemaakt van grenenhout en zijn alle lakken en beitsen ook milieuvriendelijk. Bovendien plant het bedrijf een nieuwe boom voor elke boom die gekapt wordt voor de productie van hun meubelen.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top