Kajuitbed met logeerbed en bedlade - grijs

€ 1.095,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Grey wash kajuitbed met uitschuifbaar logeerbed en uitschuifbare opberglade. Inclusief 2 lattenbodems. Geschikt voor een matras van 90x200 en 90x190 cm.

Combinaties
=
Korting € 64,20
€ 1.219,80

Productinformatie

Een slimme inrichting is vaak noodzakelijk in de kinder- of tienerkamer. Dit kajuitbed helpt je daarbij! Het bed beschikt namelijk over vele opties. Eerst en vooral is het een standaard kajuitbed, inclusief lattenbodem, dat een comfortabele slaapplaats biedt aan jouw zoon of dochter. Daarnaast is er een uitschuifbaar logeerbed inbegrepen met lattenbodem. Ideaal wanneer jouw zoon of dochter vaak vriend(inn)en over de vloer krijgt die blijven slapen. Daarnaast beschikt het bed ook over een uitschuifbare opberglade die je, indien gewenst, ook kan omvormen tot logeerbed. Je hoeft enkel een extra lattenbodem en matras toe te voegen en de logeerpartij kan beginnen!

Afmetingen

  • Kajuitbed: L 207 x B 102 x H 83 cm
  • Logeerbed: L 199 x B 97 x H 35 cm
  • Bedlade: L 194 x B 90 x H 20 cm

Het kajuitbed is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. In het logeerbed past een matras van 90 x 190 cm.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 100kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
Merk Lifetime
SKU-Emob LTCOMPO10
Stijl Modern
Kleur Grijs
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 80.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Lifetime

Het Deense merk Lifetime is een familiebedrijf met een passie voor degelijke, speelse kindermeubelen. Al meer dan 40 jaar lang worden alle meubelen in Denemarken geproduceerd, met aandacht voor duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo worden alle meubelen gemaakt van grenenhout en zijn alle lakken en beitsen ook milieuvriendelijk. Bovendien plant het bedrijf een nieuwe boom voor elke boom die gekapt wordt voor de productie van hun meubelen.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top