Kajuitbed Lausanne - white wash

€ 249,00

3 - 4 weken

White wash kajuitbed Lausanne van massieve den, inclusief lattenbodem en 2 ruime laden op wieltjes. Geschikt voor een matras van 90x200 cm.

Combinaties
=
Korting € 19,90
€ 378,10

Productinformatie

Met zijn weldoordachte design hoort kajuitbed Lausanne thuis in elke kinderkamer. Dit bed is namelijk uitgerust met 2 ruime laden op wieltjes die mooi onder het bed passen, ideaal voor beddengoed, nachtkledij of speelgoed. Zo draagt dit bed zijn steentje bij tot een opgeruimde kinderkamer! De hoogte van het bed zorgt er bovendien voor dat opstaan en gaan slapen nog nooit zo vlot en comfortabel verliep.

Bed Lausanne is gemaakt van white wash massief dennenhout en is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Die kan je apart aankopen op onze site. De rolbodem is reeds inbegrepen. Dit bed is ook beschikbaar in een 2-persoonsversie.

Meer informatie
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Afwerking White wash
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
SKU-Emob IL20900660
Merk Interlink
Materiaal Massief hout
Stijl Modern
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 53
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top