Hoogslaper Eliana

€ 899,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Hoogslaper Eliana, geschikt voor matras van 90x200 cm. Inclusief bureaublad, kledingroede, legplanken en 2 laden.

Lengte 107 cm
Breedte / Diepte 208 cm
Hoogte 193 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 54,40
€ 1.033,60

Productinformatie

Kinderkamer Eliana is een tijdloze kamer die de volledige kinder- en tienertijd van je zoon of dochter meegaat. Alle meubelen van collectie Eliana zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van naturel lichte eik.

Hoogslaper Eliana biedt je alles wat je nodig hebt in de kinderkamer: een comfortabele slaapplek, een bureaublad, een kast met deur en kledingroede, 2 legplanken en 2 laden. Zo kan je met slechts 1 meubel de volledige kinderkamer inrichten!

Het bed is geschikt voor een matras van 90x200 cm. Deze is niet inbegrepen, maar kan je wel samen met de hoogslaper aankopen in onze webshop. Een geperforeerde matrasbodem is inbegrepen.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Merk Gami
SKU-Emob GTG75594
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 145.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top