Hoge opbergkast Citty 60 cm

€ 139,00

6 tot 8 weken

Hoge opbergkast Citty, vervaardigd uit spaanplaat. Heeft een open opbergvak, 4 deuren met 2 verstelbare legplanken en 1 lade.

Lengte 60 cm
Breedte / Diepte 43 cm
Hoogte 177 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De collectie Citty bestaat uit drie opbergkasten die ideaal zijn voor kleinere ruimtes. Ze hebben een hele moderne uitstraling dankzij hun witte design dat afgewerkt is met aluminium randen en glanzende verchroomde handvaten. De meubels zijn gemaakt uit gemelamineerde spaanplaat, wat hen zeer stevig en duurzaam maakt.

Deze hoge opbergkast heeft in het midden een open opbergvak (L 56,8 x D 41 x H 40 cm) waar je huishoudtoestellen of decoratie in kunt plaatsen. Daarnaast heeft hij 4 deurtjes met 2 verstelbare legplanken en 1 lade. De kast biedt je dus heel wat opbergruimte!

Afmetingen: 43 x 60 x 177 cm.

Meer informatie
Samenstelling 1 lade, 4 deuren
Type deur Draaideur
Afwerking Melamine
SKU-Emob PA803252
Merk Parisot
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 41.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Hebben jullie deze kast toevallig in het kleur grijs?

Deze kast is niet beschikbaar in het grijs.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top