Halfhoogslaper met 4 gesloten zijden - wit gelakt

€ 919,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Halfhoogslaper met 4 verhoogde zijden, wit gelakt, geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Rolbodem inbegrepen.

Combinaties
=
Korting € 55,40
€ 1.052,60

Productinformatie

Dankzij deze halfhoogslaper kan je de ruimte in de kinderkamer optimaal benutten. Onder het bed (89 cm hoog) kan je namelijk gemakkelijk een bureau of kast plaatsen, zodat je hieraan al geen plaats meer verliest. Natuurlijk kan je de ruimte onder het bed ook gebruiken als extra speelruimte!

Deze wit gelakte halfhoogslaper is gemaakt uit massief dennenhout en is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we jou de Sainergy 15 matras aan, die je ook op onze site terugvindt. De rolbodem bestaat uit 16 latten en is inbegrepen. De 4 verhoogde zijden zorgen voor extra uitvalbeveiliging. Je kan het bed monteren zoals op de foto of in spiegelbeeld. Bovendien kan je deze halfhoogslaper later omvormen tot een gewoon eenpersoonsbed.

Afmetingen

  • H128 x B102 x L219 cm

Deze halfhoogslaper is ook beschikbaar in een white wash versie.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 120kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
Geschikt voor matras 90 x 200cm
SKU-Emob LT47625-10
Merk Lifetime
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 66.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Lifetime

Het Deense merk Lifetime is een familiebedrijf met een passie voor degelijke, speelse kindermeubelen. Al meer dan 40 jaar lang worden alle meubelen in Denemarken geproduceerd, met aandacht voor duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo worden alle meubelen gemaakt van grenenhout en zijn alle lakken en beitsen ook milieuvriendelijk. Bovendien plant het bedrijf een nieuwe boom voor elke boom die gekapt wordt voor de productie van hun meubelen.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top