Haardhek XL met deurtje

Haardhek met stalen frame, wit gelakt.

Aanbiedingsprijs € 119,20 Normale prijs € 149,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Plaats dit witte veiligheidshekje rond de open haard zodat je kindje nooit in de buurt van het haardvuur kan komen. Dit haardhek is gemaakt van sterk metaal en bestaat uit 3 hekjes van 60 cm, waarvan 1 met een deurtje met veiligheidsslot.

Het hekje kan ook gebruikt worden om een bepaalde ruimte af te schermen. Er zijn ook extra verlengstukken beschikbaar in verschillende afmetingen.

Meer informatie
Merk Childhome
SKU-Emob CWVHFGW
Materiaal Metaal
Stijl Modern
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 5
Reviews
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Kan je het rek eenvoudig uit de muurbevestiging halen? Ik wil het hekje niet constant laten staan.

De plastiek wordt in de muur bevestigd en het hekje wordt daarop bevestigd. Dit kan eruit geschoven worden om het hekje te verwijderen.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
Alternatieven
To Top