Gaming bureau - hoekbureau

Aanbiedingsprijs € 185,00 Normale prijs € 199,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Gaming hoekbureau met ergonomische speelzone, platform voor computer en scherm en open kast met legplanken. Ook in spiegelbeeld te monteren.
Lengte 112 cm
Breedte / Diepte 90 cm
Hoogte 122 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dit gaming hoekbureau voldoet volledig aan de noden van elke gamer. Zo is er onderaan een ruim platform voorzien om je computer te installeren met voldoende ruimte voor ventilatie. Daarnaast beschik je over een ergonomische speelzone met rand in ABS en een verhoogd platform voor je scherm (L 81 x B 24,5 x D 1,5 cm). In de open kast met legplanken kan je bovendien jouw boxen installeren of games netjes opbergen.

Je kan ook meerdere bureaus combineren om zo een extra groot gaming bureau te creëren of om een eiland te maken waaraan je met meerdere spelers terecht kan.

Dit gaming hoekbureau is gemaakt van spaanplaat en is afgewerkt met melamine. Kan ook in spiegelbeeld gemonteerd worden.

Meer informatie
Afwerking Melamine
Hoogte bureaublad 74
Levertijd Snel leverbaar
Merk Parisot
SKU-Emob PA7340STAT
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 38
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Het Gaming bureau - hoekbureau (€179) wordt hij geleverd als een ‘bouwpakket’?

Dit bureau wordt als bouwpakket geleverd.

Wordt dit bureau als bouwpakket geleverd ?

Dit wordt als bouwpakket geleverd.

Wat is het formaat van het platform om de monitor op te plaatsen?

De houder is 80,9 cm lang en 24,4 cm diep.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top