Eettafel Glymur

€ 439,00

2 tot 4 weken

Eettafel Glymur in koloniale stijl, gemaakt van sheeshamhout en metaal.

Productinformatie

Eettafel Glymur brengt de koloniale stijl tot leven in je interieur. Deze tafel is gemaakt van prachtig sheeshamhout en kreeg een metalen omkadering. Een imposante combinatie die niemand onberoerd laat!

Voor een volledige eetkamer in dezelfde stijl kan je ook nog zitbank Glymur aankopen, een moderne variant op de eetkamerstoelen. Ook een buffetkast van deze serie is beschikbaar. Je vindt beide terug op onze site.

Leuk detail: de buffetkast behoort tot de Unique-collectie van het merk Interlink en is, zoals de naam al doet vermoeden, uniek. Je kan er dus zeker van zijn dat je nooit een exacte kopie van jouw meubelstuk tegenkomt in ander interieur.  

Meer informatie
Aantal personen 6
Vorm Rechthoek
Merk Interlink
SKU-Emob IL85300734
Stijl Industrieel
Kleur Bruin
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 39
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top