Eenpersoonsbed Haron 90x200 - grijze eik

€ 279,00

3 - 4 weken

Eenpersoonsbed Haron, geschikt voor matras en lattenbodem van 90x200 cm. Gemaakt van spaanplaat met papieren imitatieprint van grijze eik.

Lengte 207 cm
Breedte / Diepte 99 cm
Hoogte 78 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 21,40
€ 406,60
=
Korting € 24,85
€ 472,15

Productinformatie

Met kinderkamer Haron haal je een tijdloze kinderkamer in huis die je zowel in de meisjes- als jongenskamer kan installeren. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van grijze eik.

Dit eenpersoonsbed is geschikt voor een lattenbodem en matras van 90x200 cm. Deze zijn niet inbegrepen, maar kan je wel samen met het bed aankopen op onze site. We raden hiervoor onze Comfort-matras en Supra-lattenbodem aan. Je kan hier ook een bedlade aankopen zodat je de ruimte onder het bed optimaal kan benutten.

Meer informatie
Hout/look Eik
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
SKU-Emob GTG36107
Merk Gami
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 27.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top