Dressoir Maxwell 181cm industrieel - bruin

Donkerbruine dressoir Maxwell in industriële stijl, gemaakt van spaanplaat, bovenblad in betonlook. Bestaat uit 4 deuren, 2 legplanken, 1 lade & 2 open vakken.

€ 369,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 181 cm
Breedte / Diepte 50 cm
Hoogte 84 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ga voor de industriële stijl in de woon- en eetkamer met de prachtige Maxwell-collectie. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een donker eikdecor.

Deze dressoir biedt je alle opbergruimte die je nodig hebt in de eetkamer. Je beschikt over 2 dubbele deuren waarachter telkens een legplank schuilt. Daarboven beschik je over een lade in het midden (hoogte 12 cm) en 2 open vakken links en rechts daarvan. Dressoir Maxwell werd afgewerkt met een bovenblad in een stijlvolle betonlook.

Ontdek op onze site alle bijhorende meubelen van deze unieke collectie en maak zo jouw woon- en eetkamer compleet!

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 lade, 4 deuren
SKU-Emob PA0338E4PT
Merk Parisot
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Industrieel
Totaal Gewicht kg 71
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Wordt dit als bouwpakket geleverd ?

Dit meubel wordt als bouwpakket geleverd.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top