Dressoir Join 180cm laag model met 3 deuren - mat wit/wit marmer

€ 949,00

3 - 4 weken

Dressoir Join met 3 deuren en 3 legplanken, 180 cm lang. Afwerking in mat wit, bovenblad in wit marmer.

Productinformatie

Dressoir Join is het ultieme passe-partout meubel dat je in eender welke ruimte integreert: de hal, de woon- of eetkamer, de slaapkamer of zelfs je bureau. Dit dressoir valt op door zijn eenvoud: zijn greeploze deuren en laden, witte afwerking en minimalistisch design.

Dit model is 180 cm lang en beschikt over 3 deuren  en 3 legplanken. Het bovenblad is gemaakt van wit marmer. Het maximale draagvermogen bedraagt 45 kg. Dressoir Join is gemaakt van MDF en spaanplaat.

Ontdek ook de andere dressoirs van de Join-collectie en kies het model dat zich perfect in jouw interieur integreert.

Meer informatie
Samenstelling 3 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob TH9500.405341
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal Marmer, MDF, Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 127
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top