Dressoir Join 120cm met 1 deur en 3 laden - mat wit/walnoot

€ 629,00

2 tot 4 weken

Dressoir Join met 1 deur, 2 legplanken en 3 laden, 120 cm lang. Afwerking in mat wit, bovenblad in walnootfineer.

Productinformatie

Dressoir Join is het ultieme passe-partout meubel dat je in eender welke ruimte integreert: de hal, de woon- of eetkamer, de slaapkamer of zelfs je bureau. Dit dressoir valt op door zijn eenvoud: zijn greeploze deuren en laden, witte afwerking en minimalistisch design.

Dit model is 120 cm lang en beschikt over 1 deur2 legplanken en 3 laden. Het bovenblad is afgewerkt in walnootfineer. Het maximale draagvermogen bedraagt 60 kg. Dressoir Join is gemaakt van MDF en spaanplaat.

Ontdek ook de andere dressoirs van de Join-collectie en kies het model dat zich perfect in jouw interieur integreert.

Meer informatie
Samenstelling 1 deur, 3 lades
Type deur Draaideur
SKU-Emob TH9500.404283
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal MDF, Spaanplaat
Kleur Wit, Bruin
Totaal Gewicht kg 77
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top