Dressoir Farol

€ 305,00

2 tot 4 weken

Vintage dressoir Digam van gerecycleerd mangohout, bestaat uit 2 laden, 2 deuren en 1 legplank.

Productinformatie

Dressoir Farol helpt je de vintage sfeer te introduceren in jouw interieur. Deze kast bestaat uit 2 laden, 2 deuren en 1 legplank en biedt zo voldoende plaats voor jouw servies, apparaten en andere objecten. De dressoir is gemaakt van gerecycleerd mangohout.

Leuk detail: dressoir Farol behoort tot de Unique-collectie van het merk Interlink en is, zoals de naam al doet vermoeden, uniek. Je kan er dus zeker van zijn dat je nooit een exacte kopie van jouw meubelstuk tegenkomt in ander interieur.

Meer informatie
Samenstelling 2 deuren, 2 lades
Type deur Draaideur
SKU-Emob IL85400110
Merk Interlink
Stijl Klassiek
Materiaal Massief hout
Kleur Multicolor
Totaal Gewicht kg 40
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top