Dressoir Brekalo 152 cm met 3 deuren & 4 lades - sonoma eik

Dressoir Brekalo, gemaakt uit spaanplaat in sonoma eikdecor. De 3 deuren en 4 lades zijn elk voorzien van een handgreep in kunststof. 

€ 179,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 152 cm
Breedte / Diepte 37 cm
Hoogte 88 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dit handige, moderne dressoir oogt mooi, maar is ook uiterst praktisch. De afmetingen 152 x 88 cm zorgen ervoor dat je het meubel zowel in je woon- als slaapkamer kan gebruiken. De lades bieden plaats aan kleinere accessoires, in de kasten met deur kan je serviesgoed en andere grotere voorwerpen eenvoudig opbergen. Het meubel is gefabriceerd uit spaanplaat in sonoma eikdecor en is uitgerust met in totaal drie deuren en vier lades. De handgrepen in kunststof liggen goed in de hand. Een ideaal meubel voor een uitstekende prijs! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Sonoma Eik
Samenstelling 3 deuren, 4 lades
Opties Met lades
SKU-Emob BGBC-36643662
Merk Emob
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 46
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top