Dressoir Blackburn 140cm met 2 deuren & 6 lades - teak/glas

Dressoirkast Blackburn in bruine reclaimed teak, met 6 schuiflades en een dubbele glazen schuifdeur in glas en metaal. € 759,00

Tijdelijk uitgeput

Productinformatie

Voeg wat extra opbergruimte toe aan je huis met dit prachtige dressoir Blackburn. Het dressoir is handgemaakt van oud reclaimed teakhout en heeft een rustieke afwerking. Deze houten kast heeft zes lades en twee legplanken achter de dubbele glazen schuifdeuren. De geruite metalen deurtjes voegen een industriële touch toe aan dit prachtige meubelstuk.

Leuk weetje: dit product wordt ambachtelijk geproduceerd, waardoor de houtnerven duidelijk zichtbaar zijn. De kleur en het uitzicht kunnen daardoor lichtjes afwijken van de foto’s. Je kan er dus zeker van zijn dat je een uniek stuk in huis haalt dat je in geen enkel ander interieur terugziet.

Meer informatie
Type deur Schuifdeur
Samenstelling 2 deuren, 6 lades
SKU-Emob HSCADRG150
Merk HSM
Materiaal Ijzer, Massief hout
Kleur Bruin, Zwart
Totaal Gewicht kg 85
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Beste, komt deze meubelstuk in z’n geheel of wordt het in verschillende pakketten afgeleverd?

Dit meubel wordt reeds gemonteerd geleverd.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top