Ronde tapijten

Met een rond vloerkleed geef je een leuke twist aan je woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Een rond vloerkleed is dankzij zijn verrassende vorm dan ook een leuke toevoeging aan elke ruimte. Kies uit ons assortiment ronde kleden het exemplaar met de afmeting, kleur en het materiaal dat jouw interieur helemaal af maakt.

per pagina

4 Artikelen

Lengte: 150 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 150 cm
Vloerkleed Malibu ø150cm raffia/zeegras – naturel/zwart
Lengte: 120 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 120 cm
Vloerkleed Malibu ø120cm raffia/zeegras – naturel
Lengte: 150 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 150 cm
Vloerkleed Malibu ø150cm raffia/zeegras – naturel
Lengte: 120 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 120 cm
Vloerkleed Malibu ø120cm raffia/zeegras – naturel/zwart

Breek met de traditie met een rond tapijt

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw tapijt voor je woonkamer, slaapkamer of eetkamer, stoot je al gauw op een heel scala aan tapijten die meestal 1 ding gemeen hebben: hun vorm. Rechthoekige tapijten domineren namelijk nog altijd de markt. Jammer, want zo staar je je misschien blind op het traditionele gamma en ga je misschien wel voorbij aan meer unieke alternatieven die beter passen in jouw interieur. Zoals een rond tapijt, bijvoorbeeld!

Assortiment ronde tapijten

Ons gamma bevat ronde tapijten met verschillende diameters en in verschillende kleuren. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals zeegras waardoor ze goed passen in een natuurlijke woonstijl. Een rond kleed in natuurlijke materialen verzacht ook de sfeer in de ruimte en geeft elk interieur een huiselijke uitstraling.

Waarom een rond tapijt kopen?

Een rond tapijt geeft een unieke, speelse toets aan elke ruimte. Of je nu een tapijt wilt toevoegen aan de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of kinderkamer, een rond vloerkleed is altijd een succes. Waar een rechthoekig tapijt de ruimte meer afbakent, zorgt een rond kleed immers voor een open, uitnodigende sfeer.

Met een rond tapijt kan je ook spelen met vormen. Creëer bijvoorbeeld een verrassend contrast door een rechthoekige salontafel op een rond kleed te plaatsen, of benadruk net extra je ronde meubels door er een rond tapijt onder te leggen.

Waarom een rond tapijt kopen bij Emob?

Onze ronde tapijten zijn stuk voor stuk uiterst betaalbaar. Naast een aantrekkelijke prijs bieden we je ook een snelle levering van je bestelling, zodat je binnen de kortste keren kan genieten van jouw nieuwe interieuraanwinst.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie rechts onderaan.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.