Schilderijen

Vaak weet je niet wat er ontbreekt in je interieur, tot het er hangt: een mooi schilderij aan je muur! Ontdek hier onze ruime collectie aan prachtige, handgeschilderde werken met een hoogwaardige afwerking.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zet jouw muren in de verf met een van onze schilderijen

Een schilderij is een van de populairste decoratieobjecten om kale muren op te fleuren. En terecht! Ze zijn beschikbaar in alle soorten en maten, waardoor je altijd wel een schilderij vindt dat perfect in verhouding is met je muur. Daarnaast zijn er ontelbaar veel verschillende stijlen. Of je nu een klassiek, Scandinavisch, retro of ultramodern interieur hebt, in ons ruime aanbod vind je ongetwijfeld het schilderij dat je interieur helemaal af maakt. Of waarom zou je niet kiezen voor een verrassend contrast? Het grote voordeel van een schilderij is dat je het gemakkelijk kan vervangen wanneer je het tijd vindt voor iets nieuws.

Alle schilderijen zijn aangebracht op canvas. Hiervoor werd gebruik gemaakt van olie- of acrylverf. Ook de gebruikte verftechnieken zijn heel divers. Verkies je vloeiende lijnen of zie je graag dikke penseelstreken? Blader rustig door ons assortiment en kies je favoriete schilderijen uit.

In de spotlight

Een schilderij heeft een grote impact op je interieur. Neem daarom ruim de tijd om je keuze te maken. Uiteraard verdient het daarna het beste plekje aan de muur! Wil je je nieuwe pronkstuk graag nog extra in de verf zetten? Of is de muur waaraan je je kunstwerk ophangt wat onderbelicht? Kies dan voor schilderijverlichting. Bij Emob vind je verschillende soorten schilderijverlichting die allemaal op ledlampen werken, wat veel beter is voor je schilderij.

Korte levertermijnen

Online bestellen bij Emob heeft niets dan voordelen. Je kan onze volledige collectie schilderijen op eigen tempo bekijken en je favoriete werk bestellen van thuis uit. Je profiteert bovendien van een levering aan huis en dit binnen de kortst mogelijke termijn. De meeste van onze schilderijen ontvang je al 3 tot 8 werkdagen na je bestelling. Wie doet beter?