Glow in the dark stickers

Zoals de naam het zegt, lichten glow in the dark stickers op in het donker. Ze zijn een leuke aanvulling op de kinderkamer en zorgen ervoor dat de kamer van je zoon of dochter er ook in het donker speciaal uitziet!

Sorteer op
Asc

10 producten

Sorteer op
Asc

10 producten

Glow in the dark stickers in diverse thema’s

In ons assortiment vind je heel wat glow in the dark stickers waarmee je zoon of dochter naar hartenlust zijn of haar kamer kan versieren. Wat dacht je van een sterrenhemel aan het plafond, inclusief planeten en andere hemellichamen? Of wat dacht je van lieflijke vlinders aan de muur? Naast natuurtaferelen vind je bij Emob ook glow in the dark stickers van populaire thema’s zoals Star Wars en Toy Story. Elk kind vindt hier ongetwijfeld zijn gading!

Glow in the dark stickers voor de baby- of kinderkamer

Het assortiment glow in the dark stickers van Emob bevat zowel stickers om de babykamer als de kinderkamer te decoreren. Voor de babykamer vallen de stickers met schattige vuurvliegjes erg in de smaak, maar ook de gekleurde muurstickers doen het heel erg goed. Deze trekken namelijk de aandacht van jouw kleine schat. Hou je het liever wat neutraler? Ook dan heb je keuze te over.

Ontdek ook onze andere muurstickers

Wil je de baby- of kinderkamer decoreren maar ben je nog niet helemaal overtuigd van glow in the dark? Naast glow in the dark stickers biedt Emob je ook een heel uitgebreid assortiment muurstickers. Het lijdt geen twijfel dat je tussen meer dan 300 muurstickers het perfecte exemplaar vindt die de finishing touch wordt van de kamer van jouw oogappel. Deze muurstickers zijn bovendien in heel wat formaten verkrijkbaar. Zo zijn er de XL muurstickers die een groot deel van de muur beslaan en zo de eyecatcher van de kinderkamer worden. Daarnaast kan je ook kiezen voor een muurstickerset waarmee je samen met je kleine spruit de ideale collage kan maken. En dan hebben we het nog niet gehad over de talloze thema’s waaruit je de keuze hebt!

Reken op een snelle levering

Zowel onze glow in the dark stickers als onze overige muurstickers zijn standaard op voorraad in ons magazijn. Je kan dus steeds rekenen op een snelle levering van je bestelling, vaak zelfs binnen de 48 u! Kruip dus samen met je zoon of dochter achter de pc en zoek enkele leuke muurstickers uit die zowel aan jouw eisen als aan die van je kind voldoen.

To Top