Schilderij kinderkamer

Wil je de kamer van je zoon of dochter nog wat opfleuren? Dan is een schilderij voor de kinderkamer de ideale oplossing. Je vindt ontzettend veel leuke schilderijen voor kinderen in thema's zoals Cars of Nemo, of met een leuke quote. Welke verkiest jouw kindje?
per pagina

5 Artikelen

Lengte: 40 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Schilderij olifant 30x40cm
34,99
Lengte: 40 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Schilderij zebra 30x40cm
26,99
Lengte: 2 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Canvas Creativity
18,50 36,99

Direct leverbaar

Lengte: 2 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Canvas Eenhoorn
6,00 11,99

Direct leverbaar

Lengte: 40 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Schilderij giraf 30x40cm
26,99

Kleurrijke schilderijen voor de kinderkamer

De volledige kinderkamer is helemaal ingericht en piekfijn afgewerkt en je bent er terecht trots op. Maar vind je niet dat de muren een beetje kaal zijn? Zijn er nog een paar ruimtes leeg? Dan kan je die op een originele manier invullen met leuke schilderijen voor de kinderkamer. De tijden dat er posters tegen de muur zullen hangen van tieneridolen zijn (gelukkig?) nog niet meteen voor nu. Laten we het voorlopig houden bij een mooi schilderij voor kinderen. Bij Emob vind je er in verschillende formaten en stijlen. Je vindt er ongetwijfeld het perfecte schilderij dat bij de kinderkamer past. De leuke kinderthema’s zullen jouw kindje zeker en vast bevallen: Cars, Winnie the Pooh, Minnie Mouse, Disney Princess, ... Wie zijn de favoriete helden van jouw zoon of dochter? Verras je kind met een mooi schilderij voor kinderen dat zijn of haar lievelingsfiguur afbeeldt. Maar er zijn ook varianten met vrolijke citaten die de kinderkamer opfleuren, zoals “you are my sky full of stars” of “boys will be boys”.

Schilderijen kinderkamer en andere muurdecoratie

Had jij al eens gedacht aan coole muursticker voor de kinderkamer? Ze zijn snel en makkelijk te bevestigen op de muur en toveren de kamer meteen helemaal om. Zo creëer je een nieuwe look in de kinderkamer, zonder die helemaal te hoeven herschilderen! Je vindt je favoriete superhelden terug, maar ook schattige diertjes, robots, voetballers… Er is ontzettend veel keuze!

Een handige tip: kies voor een wandrek in de kinderkamer. Het combineert het praktische en decoratieve aspect perfect! Je kunt er namelijk spulletjes in opbergen die je graag binnen handbereik hebt én je kunt het versieren met leuke decoratie. Er zijn zelfs modellen met kapstokjes, waaraan je het jasje of andere kledingstukken van je lieveling kunt ophangen. Opgeruimd staat netjes!

Bestel je schilderij voor de kinderkamer makkelijk en snel online

In slechts enkele muisklikken bestel je je favoriete schilderij voor de kinderkamer en andere muurdecoratie. Over enkele dagen hangt alles al aan de muur van je trotse bengel!