Computertafel Felix - grijze eik

€ 119,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Computertafel Felix met decor van grijze eik en uitschuifbare lade voor het klavier; gemaakt van spaanplaat. 

Lengte 118 cm
Breedte / Diepte 77 cm
Hoogte 76 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze computertafel met decor van grijze eik is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat. Links vind je een lade en een compartiment voor je computer. Op de uitschuifbare lade plaats je je toetsenbord. Daarnaast zijn er ook 2 legplanken voorzien om mappen en andere spullen netjes weg te zetten.

De computertafel Felix is beschikbaar in verschillende kleuren. Voor meer opbergruimte kan je dit bureau combineren met de ladekast Felix, die je ook op onze site terugvindt. Daarnaast bieden we je ook een ruime keuze aan bureaustoelen. Ontdek ze snel!

Meer informatie
Samenstelling 1 lade
Hoogte bureaublad 76
Hout/look Zand Eik
Merk FMD
SKU-Emob FMD350-001-5
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 31.94
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Kan computertafel Felix in grijze eik ook gemonteerd geleverd worden?

Dit meubel wordt enkel als bouwpakket geleverd.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top