Computertafel Adda - walnoot

€ 65,00

2 tot 4 weken

Computertafel Adda met walnootdecor, op wieltjes, gemaakt van spaanplaat, met uitschuifbare lade en verstelbare legplank.

Productinformatie

Ruimtebesparend en compact, zo kan je computertafel Adda het beste omschrijven. Deze bureau met walnootdecor is gemaakt van spaanplaat en biedt je naast een uitschuifbare lade voor je toetsenbord ook nog een verstelbare legplank. Ook onderaan kan je nog heel wat spullen kwijt op de ruime plank. 

Computertafel Adda is ook beschikbaar in andere kleuren. Je ontdekt alle versies op onze site. Neem zeker ook een kijkje naar ons aanbod van bureaustoelen om jouw nieuwe werkplek te vervolledigen.

Meer informatie
Hoogte bureaublad 75
Functionaliteit Wielen
Hout/look Walnoot
Merk Interlink
SKU-Emob IL17200030
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 19.45
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Is het meubel gemonteerd?

Dit meubel wordt als bouwpakket geleverd.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top