Commode Eliana

€ 265,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Commode Eliana met 3 laden en 3 open vakken, gemaakt van spaanplaat met papieren imitatieprint van Kronberg eikenhout.

Lengte 102 cm
Breedte / Diepte 46 cm
Hoogte 79 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kinderkamer Eliana is een tijdloze kamer die de volledige kinder- en tienertijd van je zoon of dochter meegaat. Alle meubelen van collectie Eliana zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van Kronberg eikenhout.

Deze commode vormt de perfecte aanvulling op de kinderkamer. Dit meubel bestaat uit 3 ruime laden waarin je t-shirts, truien en andere kledij kan opbergen. Daarnaast beschik je nog over 3 open vakken waarin je andere spullen kan bewaren. Of maak gebruik van enkele kleurrijke mandjes om de kinderkamer extra te decoreren!

Meer informatie
Samenstelling 3 deuren
Type deur Geen
SKU-Emob GTG75160
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 38
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top