Commode Brekalo 117cm met 3 deuren & 1 lade - beton/wit

€ 129,00

4 tot 5 weken

Commode Brekalo, gemaakt uit spaanplaat in betondecor. De 3 deuren en 1 lade zijn wit, elk voorzien van een handgreep in kunststof. 

Lengte 117 cm
Breedte / Diepte 37 cm
Hoogte 88 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze handige, moderne commode oogt mooi, maar is ook uiterst praktisch. De afmetingen 117 x 88 cm zorgen ervoor dat je het meubel zowel in je woon- als slaapkamer kan gebruiken. De lade biedt plaats aan kleinere accessoires, in de kasten met deur kan je serviesgoed en andere grotere voorwerpen eenvoudig opbergen. In het open opbergvak kan je tijdschriften, maar bijvoorbeeld ook een decoder plaatsen. Zo kan je het kastje eigenlijk ook als tv-meubel gebruiken. Het meubel is gefabriceerd uit spaanplaat in betondecor, met de drie deuren en lade in een witte kleur. De handgrepen in kunststof liggen goed in de hand. Een ideaal meubel voor een uitstekende prijs! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 lade, 3 deuren
Hout/look Beton
SKU-Emob BGBC-36649D52
Merk Emob
Kleur Wit, Grijs
Stijl Industrieel, Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 44
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top