Bureau Multis 180cm - wit/walnoot

€ 569,00

2 tot 4 weken

Wit bureau Multis, 180 cm lang, vervaardigd uit hoogwaardig honingraatpaneel en afgewerkt met laagje walnootfineer. 2 open opbergvakken aan beide poten.

Productinformatie

Bureau Multis is een ontzettend stijlvol meubel dat je tegelijk heel wat opbergruimte biedt. In tegenstelling tot een traditioneel bureau is dit model niet uitgerust met een kast met een deurtje, maar wel voorzien van legplanken aan beide tafelpoten. Een originele manier om je boeken, mappen en zelfs je favoriete decoratie een plekje te geven! Het bureau is gemaakt uit honingraatpanelen van de beste kwaliteit en het blad is afgewerkt met een laagje walnootfineer. Ontdek ook de andere varianten van de collectie Multis op onze website.

Meer informatie
Hoogte bureaublad 75.5
Afwerking Lak, Fineer
Hout/look Walnoot
Merk TemaHome
SKU-Emob TH9500.620225
Stijl Modern
Materiaal Honingraatpaneel
Kleur Wit, Bruin
Totaal Gewicht kg 63
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top