Bureau Brooke - cherry white

€ 199,00

2 tot 4 weken

Bureau Brooke met 2 laden, gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van wit kersenhout.

Productinformatie

Geef de kinderkamer een frisse en rustgevende uitstraling met de meubelen van collectie Brooke. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van wit kersenhout.

Dit bureau heeft een eenvoudig design, waardoor je zoon of dochter niet afgeleid wordt tijdens het studeren en zich ten volle kan concentreren op de leerstof. Het bureau beschikt ook over 2 laden waarin je boeken en accessoires kan opbergen.

Neem ook eens een kijkje naar de andere meubelen van dezelfde collectie en maak van de kinderkamer een harmonieus geheel!

Meer informatie
Samenstelling 2 lades
Hoogte bureaublad 76
Merk Gami
SKU-Emob GTH53150
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 30
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top