Buffetkast Urbain - grijs

€ 239,00

6 tot 8 weken

Buffetkast Urbain met heel wat opbergruimte, gemaakt van spaanplaat, afgewerkt in hoogglans grijs.

Lengte 120 cm
Breedte / Diepte 44 cm
Hoogte 184 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met buffetkast Urbain in je keuken of eetplaats beschik je over heel wat extra opbergruimte. Deze kast in hoogglans grijs is gemaakt van spaanplaat en beschikt over 4 deuren in verschillende afmetingen, een lade en een open compartiment waarin je bijvoorbeeld je microgolfoven kan plaatsen. In het midden is er nog plaats voor ander klein elektro zoals een koffieapparaat.

Meer informatie
Samenstelling 4 deuren
Type deur Draaideur
Afwerking Lak
SKU-Emob PA3375
Merk Parisot
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 68.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Wat zijn de afmetingen van het magnetronvak? En hoe hoog is de ruimte tussen de onder- en bovenkastjes?

Hierbij de afmetingen van de ruimte waar de magnetron kan staan: 56 cm breed, 33 cm diep en 31 cm hoog. De ruimte tussen de bovenste kastjes en de onderste kastjes bedraagt 27 cm.

Wat is de hoogte van de onderste kasten? Dit i.v.m. lichtknoppen waarbij ik de kast er voor wil gaan zetten. Deze staan op een hoogte van ca. 100 cm.

De onderste kast heeft een hoogte van 73 cm. En de pootjes zijn 14 cm, de onderste kast komt dus op een totale hoogte van 87 cm.

Heeft de kast soft closing?

Deze kast heeft geen softclose-systeem.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top