Buffetkast Smoothy White 120 cm

€ 249,00

6 tot 8 weken

Buffetkast Smoothy White, uit spaanplaat. Wit met aluminiumgrijze accenten en heeft 6 deuren, 1 lade en 1 open opbergvak.

Lengte 120 cm
Breedte / Diepte 44 cm
Hoogte 181 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze buffetkast van de collectie Smoothy White is vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat. Het witte design is afgewerkt met aluminiumgrijze accenten (randen, poten en handvaten) en een grijs blad, wat het meubel een moderne look geeft.

De kast telt 1 brede lade, 6 deuren en 1 open opbergvak dat gescheiden is door een legplank. Links in het midden kun je dus je favoriete decoratie uitstallen! Zowel de bovenste als de onderste kasten beschikken over een legplank.

Afmetingen: 40 x 120 x 181 cm.

Meer informatie
Samenstelling 1 lade, 6 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob PA3303
Merk Parisot
Kleur Wit, Grijs
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 72
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Kan ik deze kast bestellen met antraciet deuren?

Deze kast kan helaas niet met antracietkleurige deuren besteld worden.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top