Buffetkast Smoothy Oak 120 cm

€ 249,00

6 tot 8 weken

Buffetkast Smoothy Oak 120 cm, uit spaanplaat. Eiken decor met aluminium grijze accenten en heeft 6 deuren, 1 lade en 1 open opbergvak.

Lengte 120 cm
Breedte / Diepte 44 cm
Hoogte 181 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze buffetkast van de collectie Smoothy Oak is vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat. Het eiken decor is afgewerkt met aluminiumgrijze accenten (randen, poten en handvaten) en een grijs blad, wat het meubel een moderne look geeft.

De kast telt 1 lade, 6 deuren en 1 open opbergvak dat gescheiden is door een legplank. In het midden kun je je favoriete decoratie uitstallen! Zowel de bovenste als de onderste kasten beschikken over een legplank.

Afmetingen: 40 x 120 x 181 cm.

Meer informatie
Hout/look Eik
Samenstelling 1 lade, 6 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob PA3306
Merk Parisot
Kleur Bruin, Grijs
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 72
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top