Buffetkast Provence - 180 cm - wit / grijs

€ 1.849,00

3 - 4 weken

Klassiek en tijdloos model, Grijze achterwand laat voorwerpen eruit springen, Soepel glijdende schuifdeuren, Met metalen ladegeleiders, De kleur grijs komt overeen met RAL7040, 180x50x220 cm

Productinformatie

Deze indrukwekkende buffetkast van HSM Collection is een tijdloos meubel waarmee je echt iets toevoegt aan je woon- of eetkamer. De buffetkast bestaat uit een bovenkast met drie glazen schuifdeuren die soepel openglijden over een metalen rails met hierachter twee legplanken, drie praktische lades die spoepel openglijden over metalen ladegeleiders en een onderkast met drie houten deuren met hierachter nog een legplank. Kortom: genoeg ruimte om al je spullen in op te bergen, die er door de grijze achtergrond mooi uitspringen. Het geheel heeft een landelijke uitstraling en creëert rust in het huis. Verkrijgbaar in vele kleuren en maten, dus ook zeker één die aansluit op jouw wensen!
Meer informatie
Merk Henk_Schram_Meubelen
SKU-Emob HSHM29RG
Materiaal Massief hout, Glas
Kleur Wit, Grijs
Totaal Gewicht kg 135
Merkeninformatie

Over Henk_Schram_Meubelen

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top