Buffetkast Landwood

€ 459,00

Tijdelijk uitgeput

Buffetkast Landwood in landelijke stijl, gemaakt van MDF en spaanplaat. Beschikt over 3 glazen deuren, 3 gewone deuren, 9 legplankjes, 3 laden en 3 open vakken.

Lengte 120 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 200 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Landwood-collectie geef je jouw interieur een landelijke make-over. De witte meubelen stralen rust uit en vormen een mooie combinatie met de subtiele, metalen handgrepen. De meubelen zijn gemaakt van spaanplaat en MDF en zijn afgewerkt met een laagje melamine.

Deze buffetkast bestaat bovenaan uit 3 deuren met veiligheidsglas met achter elke deur 2 legplanken. In het midden beschik je over 3 open vakken en 3 laden. Onderaan beschik je opnieuw over 3 deuren met achter elke deur een legplank.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 3 lades, 6 deuren
Afwerking Melamine
Levertijd Levertijd bekend
SKU-Emob FN1791
Merk Finori
Kleur Wit
Stijl Landelijk
Materiaal MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 79
Reviews
Merkeninformatie

Over Finori

Finori is een Duits bedrijf dat al sinds 2002 zelfbouwmeubelen levert over de hele wereld. Finori’s creatieve team gaat steeds op zoek naar de nieuwste trends en originele oplossingen voor jouw woon-, eetkamer en kantoor. Veel gebruikte materialen hierbij zijn o.a. hout, metaal, kunststof, glas en stof. Niet alleen prijs-kwaliteit is belangrijk voor Finori, ook het milieu neemt bij hen een belangrijke plaats in. Neem hier een kijkje naar ons uitgebreide assortiment Finori-meubelen en laat je verrassen!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top