Buffetkast Bosy

€ 455,00

2 tot 4 weken

Buffetkast Bosy met ingebouwd wijnrek voor 12 flessen, deur en legplank. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van heldergrijze eik.

Lengte 83 cm
Breedte / Diepte 49 cm
Hoogte 181 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Maak van jouw woon- en eetkamer een gezellige plek met de meubelen van collectie Bosy. Alle  meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van heldergrijs eikenhout.

Buffetkast Bosy is speciaal ontworpen voor wijnliefhebbers. Deze kast beschikt namelijk over een ingebouwd wijnrek waarin je maar liefst 12 flessen kwijt kan. Daarboven is er plaats voorzien voor jouw wijnglazen, en ook onderaan beschik je over extra opbergruimte. Installeer deze kast lekker praktisch in de eetkamer en je hebt steeds alles bij de hand voor een gezellig avondje tafelen!

Je kan bij deze buffetkast ook extra verlichting aankopen. Neem ook een kijkje naar de andere meubelen van de Bosy-collectie en bestel in slechts enkele klikken!

Meer informatie
Hout/look Zand Eik
Samenstelling 1 deur
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTJ74170
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 77
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top