Buffetkast Absoluto - wilde eik

€ 209,00

2 tot 4 weken

Buffetkast Absoluto van spaanplaat, decor wilde eik. Bestaat uit 4 deuren, 3 legplanken en 1 lade. Inclusief ledverlichting.

Lengte 93 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 190 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De mooiste stuks uit je servies mogen gezien worden en verdienen dan ook een plaatsje veilig achter glas, in deze buffetkast van de Absoluto-collectie bijvoorbeeld! De kast is gemaakt van spaanplaat en werd afgewerkt met een laagje melamine in decor wilde eik. Bovenaan beschik je over 2 deuren en 2 legplanken van veiligheidsglas. Onderaan vind je een ruime lade en nog eens 2 deuren waarachter een legplank schuilt. Leuk detail: dankzij de ledverlichting zet je je mooiste objecten extra in de kijker.

Ontdek ook de andere meubelen van de Absoluto-collectie en creëer een stijlvol geheel in jouw woon- en eetkamer.

Meer informatie
Afwerking Melamine
Hout/look Eik
Samenstelling 1 lade, 4 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob IL22500050
Merk Interlink
Stijl Landelijk
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 69
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top