Boomhutbed Avontuur - grey wash

€ 1.819,00

2 tot 4 weken

Boomhutbed Avontuur uit massief dennenhout, grey wash. Lattenbodem inbegrepen, geschikt voor matras van 90x200 cm. Bedlade niet inbegrepen.

Productinformatie

Dit avonturenbed staat garant voor urenlang speel- en slaapplezier! Beneden kan je kind veilig slapen terwijl het zich boven naar hartenlust kan uitleven op zijn eigen speelzolder, die je bereikt via het laddertje op het platform. Je kan de zolder ook bereiken via een schuine trap aan de zijkant van het bed, die je apart kan aankopen. Heb je nood aan een extra slaapplaats? Dan kan je de boomhut ook omtoveren tot extra bed.

Dit grey wash boomhutbed is gemaakt uit massief dennenhout en is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we jou de Comfort matras aan, die je ook op onze site terugvindt. De rolbodem bestaat uit 16 latten en is inbegrepen. De bedlade is niet inbegrepen, maar kan je bij ons aankopen. Je kan het bed monteren zoals op de foto of in spiegelbeeld.

Afmetingen

  • H227 x B102 x L207 cm

De afstand tussen de 2 bedzijden bedraagt 87 cm. De boven- en achterkant van het dak zijn gemaakt van 100% katoen (antracietkleurig).

Dit bed is ook beschikbaar in een wit gelakte versie en een white wash versie. Is je kind te groot geworden om in een boomhutbed te slapen? Dan kan je de boomhut ook weghalen en het bed gebruiken als gewoon eenpersoonsbed.

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 150kg
Merk Lifetime
SKU-Emob LT47667-GREY
Stijl Modern
Kleur Grijs
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 129.9
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top