Boomhutbed Avontuur - white wash

€ 1.819,00

2 tot 4 weken

Boomhutbed Avontuur uit massief dennenhout, white wash. Lattenbodem inbegrepen, geschikt voor matras van 90x200 cm. Bedlade niet inbegrepen.

Productinformatie

Dit avonturenbed staat garant voor urenlang speel- en slaapplezier! Beneden kan je kind veilig slapen terwijl het zich boven naar hartenlust kan uitleven op zijn eigen speelzolder, die je bereikt via het laddertje op het platform. Je kan de zolder ook bereiken via een schuine trap aan de zijkant van het bed, die je apart kan aankopen. Heb je nood aan een extra slaapplaats? Dan kan je de boomhut ook omtoveren tot extra bed.

Dit white wash boomhutbed is gemaakt uit massief dennenhout en is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we jou de Comfort matras aan, die je ook op onze site terugvindt. De rolbodem bestaat uit 16 latten en is inbegrepen. De bedlade is niet inbegrepen, maar kan je bij ons aankopen. Je kan het bed monteren zoals op de foto of in spiegelbeeld.

Afmetingen

  • H227 x B102 x L207 cm

De afstand tussen de 2 bedzijden bedraagt 87 cm. De boven- en achterkant van het dak zijn gemaakt van 100% katoen (antracietkleurig).

Dit bed is ook beschikbaar in een wit gelakte versie. Is je kind te groot geworden om in een boomhutbed te slapen? Dan kan je de boomhut ook weghalen en het bed gebruiken als gewoon eenpersoonsbed.

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 100kg
Merk Lifetime
SKU-Emob LT47667-01W
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 131.6
Productvragen
Is dit een bedschuif onderaan (als logeerbed te gebruiken of als bergruimte) of een vaste plank om de onderkant toe te maken?! Optioneel of meegeleverd?

De bedlade is zowel geschikt als opbergruimte of als logeerbed. Je vindt de bedlade via deze link: http://www.emob.eu/be/nl/lade-voor-bed-white-wash-be-nl De bedlade is optioneel, dus niet inbegrepen bij het bed.

Past de matras ook om boven te slapen?

Het bovenste deel is meer een plaats om te spelen, maar kan ook gebruikt worden als extra slaapplaats. Je kan er indien gewenst een matras in plaatsen, maar let wel op dat dit moeilijk zal zijn eens het bovenste gedeelte gemonteerd is.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top