Kajuitbed met boomhut en kastmodule

1.899,00
2-4 weken - 14,95

Boomhut kajuitbed met boomhut en kastmodule, white wash. Gemaakt van massieve den, geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Inclusief lattenbodem.

 
  Lengte 0 cm
  Breedte / Diepte 0 cm
  Hoogte 0 cm
  • Snel in huis
  • Veilig betalen
  • 2 jaar garantie
  • Goede klantenservice
  • 60 dagen retourrecht

Productinformatie

Dit stevige kajuitbed staat garant voor urenlang speel- en slaapplezier. Het bed is verder uitgerust met een boomhut en een kastmodule met 2 opbergvakken, een lade en een open vak. De boomhut is ideaal om verstoppertje te spelen, verhalen te vertellen, een stevig kussengevecht te houden, lekker te relaxen en uiteraard zalig in te dommelen! 

Het bed is gemaakt van massief dennenhout en is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we je onze Sainergy 15 matras aan, die je eveneens terugvindt op onze site. De rolbodem bestaat uit 16 latten en is inbegrepen. 

Het naambordje dat je op de foto ziet is een extra optie. Je kan kiezen tussen 2 verschillende designs: een meisjesversie en een jongensversie. Dit naambordje wordt dan nagestuurd met de post. De maximale lengte van de ingevulde naam is beperkt tot 10 letters.

Is je kind te groot geworden voor het boomhutbed? Dan kan je de hut weghalen en het bed gebruiken als een gewoon kajuitbed (83 cm hoog).

Artikelnummer LTCOMPO02
Gewicht 139.9 kg
Merk Lifetime
Materiaal Massief Den
Stijl Modern
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Lattenbodem Lattenbodem inbegrepen
Belastbaar tot 120kg

Bundels

Normale prijs: € 2.048,00

Special Price € 1.945,60

5% korting

2-4 weken

Alternatieven

Productvragen

 • Heb jij een vraag over dit product? Stel deze dan hieronder!