Kajuitbed met boomhut en kastmodule

€ 1.909,00

2 tot 4 weken

Boomhut kajuitbed met boomhut en kastmodule, white wash. Gemaakt van massieve den, geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Inclusief lattenbodem.

Combinaties
=
Korting € 104,90
€ 1.993,10

Productinformatie

Dit stevige kajuitbed staat garant voor urenlang speel- en slaapplezier. Het bed is verder uitgerust met een boomhut en een kastmodule met 2 opbergvakken, een lade en een open vak. De boomhut is ideaal om verstoppertje te spelen, verhalen te vertellen, een stevig kussengevecht te houden, lekker te relaxen en uiteraard zalig in te dommelen! 

Het bed is gemaakt van massief dennenhout en is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we je onze Sainergy 15 matras aan, die je eveneens terugvindt op onze site. De rolbodem bestaat uit 16 latten en is inbegrepen. 

Het naambordje dat je op de foto ziet is een extra optie. Je kan kiezen tussen 2 verschillende designs: een meisjesversie en een jongensversie. Dit naambordje wordt dan nagestuurd met de post. De maximale lengte van de ingevulde naam is beperkt tot 10 letters.

Is je kind te groot geworden voor het boomhutbed? Dan kan je de hut weghalen en het bed gebruiken als een gewoon kajuitbed (83 cm hoog).

Meer informatie
Belastbaar gewicht 120kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
SKU-Emob LTCOMPO02
Merk Lifetime
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 135.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Lifetime

Het Deense merk Lifetime is een familiebedrijf met een passie voor degelijke, speelse kindermeubelen. Al meer dan 40 jaar lang worden alle meubelen in Denemarken geproduceerd, met aandacht voor duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo worden alle meubelen gemaakt van grenenhout en zijn alle lakken en beitsen ook milieuvriendelijk. Bovendien plant het bedrijf een nieuwe boom voor elke boom die gekapt wordt voor de productie van hun meubelen.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top