Boekenkast May

€ 239,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Hoge, smalle boekenkast May met 5 vakken en 1 deurtje, gemaakt van spaanplaat, roze/wit

Lengte 35 cm
Breedte / Diepte 50 cm
Hoogte 195 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Verras je dochter met een echte meisjeskamer zoals deze kinderkamer May. Zoals de naam al doet vermoeden creëren deze meubelen een echt lentegevoel in de kamer van jouw oogappel, maar dan het hele jaar door! Alle meubelen van de May-collectie zijn gemaakt van spaanplaat en werden afgewerkt in donkerroze en witte melamine. 

Deze hoge, smalle boekenkast neemt niet veel plaats in in de kinderkamer terwijl ze je toch heel wat extra opbergruimte biedt. De kast bestaat uit 5 vakken, waarvan 1 is afgesloten met een deurtje. Van 1 vak is de achterwand versierd met een mooi patroon. Ontdek zeker ook de andere meubelen van de May-collectie en stel je kinderkamer naar wens samen.

Meer informatie
Samenstelling 1 deur
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTG74326
Merk Gami
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit, Roze
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 41.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top