Boekenkast Lisbon 2 - wit/walnoot

€ 679,00

3 tot 4 weken

Boekenkast Lisbon met 5 niveaus, gemaakt van wit gelakte MDF, achterwand in walnootfineer.

Lengte 156 cm
Breedte / Diepte 34 cm
Hoogte 160 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Het design van boekenkast Lisbon is geïnspireerd op het hectische leven in de metropolen. Deze boekenkast is het perfecte voorbeeld van een functioneel product dat jouw interieur een elegante en toch moderne uitstraling geeft. De modulaire kasten van de Lisbon-serie kunnen bovendien perfect met elkaar gecombineerd worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, zodat jouw nieuwe meubel perfect is afgestemd op jouw interieur.

Deze boekenkast is gemaakt van wit gelakte MDF. Sommige compartimenten werden voorzien van een achterwand in walnootfineer. De kast is ingedeeld in 5 niveaus. Op elk niveau beschik je over een groot en een kleiner compartiment.

Specificaties

  • Breedte groot compartiment: 73,7 cm
  • Breedte klein compartiment: 36,8 cm
  • Afstand tussen de legplanken varieert van 20,3 cm tot 33,8 cm
Meer informatie
Levertijd Levertijd bekend
Merk TemaHome
SKU-Emob TH9500.314919
Materiaal MDF
Stijl Modern
Kleur Wit, Bruin
Totaal Gewicht kg 57.7
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
beste, Is het mogelijk om de kast langer te maken zodat de lengte om 2m komt? wat zou hier de prijs van zijn? is ook de kast al gemonteerd ? Alvast bedankt

Wij maken geen meubelen op maat en alle meubelen worden als bouwpakket geleverd.

Wordt deze kast gemonteerd afgeleverd?

De kast moet u bij levering zelf nog monteren.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top