Zitmeubelen voor subliem comfort in elke ruimte

Fauteuils
5 juli 2021 7 view(s)

Zitmeubelen voor subliem comfort in elke ruimte

Zitmeubelen voor de woonkamer

Wanneer je na een vermoeiende dag op het werk of op school thuiskomt, staat in de zetel naar tv kijken met stip op nummer 1 als ontspannende activiteit om een weekdag af te sluiten. Een ruim bankstel is dus onmisbaar om met het hele gezin naar je lievelingsprogramma’s te kijken. Of om gewoon lekker languit even uit te blazen van alle inspanningen van de werkdag. Voor een optimaal zitcomfort raden we je een bankstel met relaxfunctie aan. Een variant op het klassieke bankstel is de hoekbank, die je extra veel zitplaatsen biedt. Ook bij een hoekbank behoort een relaxfunctie trouwens tot de opties.

Hoekbank Wout

Wil je jouw woonkamer extra gezellig maken, of wil je extra zitplaatsen creëren, dan zijn er nog tal van andere zitmeubelen die je kan integreren waar je misschien nog niet eerder aan gedacht had. Zo creëer je met een afzonderlijke fauteuil een blikvanger in je woonkamer, en al helemaal als deze een compleet andere kleur of stijl heeft dan de rest van je meubelen. Ook een poef kan een vrolijk accent toevoegen aan je interieur.

Bank en poef

Zitmeubelen voor de eetkamer

’s Morgens aan het ontbijt, ’s middags tijdens de lunch, ’s avonds tijdens het avondmaal, tijdens etentjes met vrienden… in de eetkamer wordt heel wat gegeten en gezeten. Een snelle hap of uitgebreide maaltijd? Jouw comfort wordt verzekerd dankzij een eetkamerstoel met zachte vulling.

Eetkamerstoelen

Zitmeubelen voor het bureau

Werk je van thuis uit? Of zit je vaak met je neus in de studieboeken? Dan weet je als geen ander dat een ergonomische bureaustoel een must is. Kies een exemplaar dat je lichaam goed ondersteunt en neem daarnaast ook een goede zithouding aan om rug- en nekklachten te vermijden.

Directiestoel

Zitmeubelen voor de slaapkamer

Het klinkt contradictorisch, een zitmeubel in de slaapkamer. Want daar hoort toch een bed?! Uiteraard, maar ook een stoel waarover je je kleding voor de volgende dag kan draperen, vinden wij ontzettend handig! Of om ’s morgens je kousen aan te trekken ;-) In de logeerkamer is een slaapbank dan weer heel erg praktisch. Wanneer er iemand komt logeren, transformeer je dit zitmeubel in geen tijd in een ruim bed. En wanneer deze ruimte niet door derden wordt ingepalmd, kan je er zelf nog een andere functie aan geven dankzij de bank die maar weinig ruimte inneemt. Wat dacht je van een hobby- of strijkkamer?

Slaapbank

Zitmeubelen voor de tuin

Bij mooi weer vertoeven we graag buiten in de tuin of op het terras. Gezellig rond de tuintafel of even tot rust komen in de loungeset, heerlijk toch! Wie helemaal tot rust wilt komen, kiest natuurlijk voor een ligbed met dik, zacht kussen. Je merkt het, zitmeubelen zijn niet enkel voorbehouden voor binnen!

Loungeset

Zitmeubelen voor de kleinsten onder ons

Ook aan het comfort van onze oogappels wordt heel veel tijd, aandacht en zorg besteed. Heel wat zitmeubelen worden dan ook speciaal op kindermaat gemaakt. Denk maar aan kindertafels- en stoeltjes, zitzakken en zelfs kindertuinmeubilair! Wanneer je een nieuw zitmeubel aanschaft, vergeet dan zeker ook niet de kleinsten onder ons!

Kindertafel en stoeltjes