Swipe to the left

Tips om jouw jeugdkamer in te richten

Afdrukken
Door emob 19 december 2016 4275 keer bekeken Geen reacties

Ben je op zoek naar meubelen voor de kinderkamer van jouw zoon of dochter? En kan je wat slaapkamer ideeën gebruiken? Want, toegegeven, een jeugdkamer inrichten is niet altijd vanzelfsprekend. Soms is de ruimte eerder wat beperkt of moeten broers en zussen een kamer delen. Maar dat hoeft geen enkel probleem te zijn, want bij Emob hebben we voor elk probleem een oplossing. Zo kan je dankzij een slimme inrichting toch die droomkamer geven aan jouw kinderen. Hieronder geven we met plezier enkele populaire oplossingen om de indeling van jouw jeugdkamer aan te pakken.

Kleine kinderslaapkamer

Een kleine slaapkamer inrichten vraagt wat handigheid. Een halfhoogslaper met bureau en opbergruimte kan een praktische optie zijn. Moet jouw lieveling huiswerk maken? Dan schuif je het bureau gemakkelijk uit. Nadien kan het terug onder het bed geschoven worden en winnen jullie weer wat plaats in de kamer. Dankzij de legplanken kan jouw kleine schat ook wat spulletjes opbergen of tentoonstellen.

Halfhoogslaper met bureau

Of had je al eens gedacht aan een hoogslaper? Doordat jouw kind in de hoogte slaapt, kan het onderste gedeelte gebruikt worden voor andere functies, zoals studeren, opbergen,... Zo heeft deze hoogslaper een geïntegreerde bureau en dressing! 's Avonds klimt jouw zoon of dochter veilig via de stevige ladder naar het slaapgedeelte. Bovendien zal hij of zij een mooi zicht hebben op de kamer!

Hoogslaper met bureau

Je ziet, een kleine jeugdkamer hoeft eigenlijk helemaal geen probleem te vormen. Kies voor een leuk dekbedovertrek om het geheel helemaal af te maken!

Jeugdkamers met stapelbed

Moeten jouw kinderen een kamer delen? Dan kan je bijvoorbeeld voor een stapelbed kiezen. Kinderen vinden het helemaal niet erg om hun kamer te delen met hun broer of zus. Wel integendeel! Zolang ieder maar zijn eigen plekje heeft, zal je zeker geen klachten horen. En dat kan perfect met onze hoogslapers, want deze zijn uitgerust met verschillende opbergvakken per bed. Zo kunnen ze elk hun eigen spulletjes uitstallen. Het enige nadeel? De strijd om wie er bovenaan in het bed zal slapen… ;-).

Stapelbed Bibop

Hippe kinderkamers

Op zoek naar een tienerkamer met net dat tikkeltje extra? Wat dacht je van een kajuitbed, een hemelbed of een boomhutbed? De eerste foto links toont een gloednieuw kajuitbed van het Belgische merk Vipack. Zoals je ziet, kan je het eenpersoonsbed "verlengen" en er een knusse zithoek van maken overdag. Daarnaast is het hemelbed Amori er een voor echte prinsessen! En tot slot, welk kind droomt er nu niet van om in een echt boomhutbed van Lifetime te mogen slapen? Zoete dromen gegarandeerd!

Kajuitbed van het merk VipackHemels hemelbedBoomhutbed van het merk Lifetime

Complete jeugdkamers

Daarnaast biedt Emob ook een ruime selectie van complete jeugdkamers aan. Je kiest zelf de gewenste meubelen uit naargelang de mogelijkheden in de kinderkamer en jullie smaak natuurlijk. Bovendien leveren we onze jeugdkamers gratis en op afspraak bij je thuis! Klik op een tienerkamer en stel in een mum van tijd de perfecte jeugdkamer samen, en dit aan een voordelige prijs!

Complete jeugdkamer bestellen

Posted in: Baby & kind