Een goedkope keuken? Het kan!

Keuken Eko
7 juli 2021 3 view(s)

Een goedkope keuken? Het kan!

We brengen met z'n allen heel wat tijd door in de keuken en dus maken we er maar beter een praktische, gezellige ruimte van. Maar een keuken inrichten is niet eenvoudig: het is belangrijk dat je op voorhand goed nadenkt over de inrichting en voldoende opbergruimte. Wil je jouw droomkeuken samenstellen zonder hieraan een fortuin uit te geven? Ideaal! De keukens in ons gamma koop je namelijk voor een prikje. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat, een goedkoop maar degelijk en stevig materiaal dat bovendien gemakkelijk schoon te maken is. Ontdek hier hoe je op een goedkope manier een mooie keuken samenstelt!

Kleine keuken? Kies voor een kitchenette

Het eerste waarmee je rekening moet houden wanneer je nieuwe keukenmeubels uitkiest, is uiteraard de beschikbare ruimte. Is deze eerder beperkt? Dan vormt een kitchenette de perfecte oplossing. Een kitchenette is een miniversie van een traditionele keuken. Je beschikt er over alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden. En door voor zo'n kleine keuken te kiezen, bespaar je bovendien heel wat geld! 

Kitchenette Arbi

Stel zelf je keuken samen

Heb je meer plaats ter beschikking, dan kan je natuurlijk kiezen voor een traditionele, volledig uitgeruste keuken. Stel je graag zelf je keuken samen door verschillende keukenkasten te combineren of maak je het jezelf gemakkelijk en kies je voor een complete keuken die reeds voor jou is samengesteld? Ga je voor de eerste optie, dan kan je kiezen tussen een spoelbakkast, een ovenkast, een kolomkast en heel wat boven- en onderkasten om je keuken te vervolledigen. Daarnaast kan je je keuken nog vervolledigen met bijvoorbeeld een buffetkast. Zo kan je heel eenvoudig de keuken samenstellen die volledig beantwoordt aan jouw wensen. 

Cuisine

Goedkope keukentafel en -stoelen

Nadat je je keukenkasten hebt gekozen, is het nu tijd om een bijpassende tafel en stoelen uit te kiezen! Niks aangenamers dan je heerlijke maaltijd in alle comfort te nuttigen aan een mooie tafel, toch? Hou bij het kopen van een keukentafel steeds rekening met de beschikbare ruimte in je keuken. Hou dus niet alleen rekening met de afmetingen van de tafel, maar ook met de vorm. Een rechthoekige tafel biedt je heel wat ruimte terwijl een ronde of vierkante tafel zich beter leent voor een gezellig gesprek met vrienden of familie. Heb je een keukeneiland of een hoge bartafel? Dan zijn barkrukken onmisbaar! Wist je dat je in onze shop ook een gevarieerd assortiment keukentafels die samen met de bijhorende stoelen of banken verkocht worden voor heel aantrekkelijke prijzen.

Tafelset Lily

Enkele tips

  • Voeg enkele open rekken toe om de ruimte te vergroten. Je kan er ook enkele persoonlijke spullen uitstallen zoals je mooiste servies of favoriete kookboeken om wat karakter aan jouw keuken toe te voegen.
  • Heb je geen keukentegeltjes tegen de keukenwand? Muurstickers kunnen ook heel handig zijn om de muur achter de kookplaat te beschermen tegen spatten. Ze zijn bovendien veel goedkoper dan de klassieke tegels!
  • Wil je jouw huidige keuken een make-over geven? Een likje verf op de keukenkasten kan wonderen verrichten!