Een spiegel voor elke ruimte in je interieur

16 augustus 2021 0 view(s)

Een spiegel voor elke ruimte in je interieur

Voor een spiegel worden duchtig outfits gekozen, gepast en gekeurd, make-up aangebracht, kapsels goed gelegd... Maar niet alleen in de badkamer of dressing komt een spiegel goed van pas. Een spiegel kan namelijk in elke ruimte een functie vervullen!

Een spiegel in de slaapkamer

Het meest praktische exemplaar is volgens ons ongetwijfeld de spiegel die in je kledingkast werd ingewerkt. Hier zijn heel wat voorbeelden van te vinden. Bij de meeste kledingkasten wordt de spiegel aangebracht op de buitenkant van één van de deuren. Je vindt zelfs kledingkasten waarbij de spiegel werd aangebracht over de volledige lengte en zelfs breedte van de kast, zodat je je outfit tot in het kleinste detail kan checken.

Heb je geen kledingkast met ingewerkte spiegel? Dan zorg je daar gewoon zelf voor! Met een minimum aan DIY-skills en wat lijm bevestig je zelf een spiegel aan de binnenkant van je kastdeur, bijvoorbeeld. Je kast kan nog netjes dicht, ziet er net hetzelfde uit maar jij hebt er toch een belangrijke aanwinst bij: je spiegel!

Een spiegel in de hal

Een outfit is niet compleet zonder de gepaste schoen of pump! Staat jouw schoenencollectie ook verzameld in de hal in een handige schoenenkast en doe jij je schoenen dus pas aan net vóór je vertrek? Ook dan wil je jouw volledige outfit nog snel eens checken natuurlijk. Een schoenenkast met spiegel is dan wel heel handig. De spiegel wordt vaak aangebracht over de volledige lengte en breedte van de kast, waardoor je dus in één oogopslag je outfit kan keuren.

Een spiegel(kast) in de badkamer

Onmisbaar is ook een spiegelkast in de badkamer. Deze kast hang je boven je wastafel en leent zich dus perfect om je op te maken. Vaak is in een spiegelkast ook een lamp geïntegreerd zodat je bijvoorbeeld jouw make-up in de beste omstandigheden kan aanbrengen, én achteraf checken natuurlijk!

Een spiegel in de woon- of eetkamer

Je ziet ze vaak terugkeren en ook wij blijven fan: de spiegel boven het dressoir in de eetkamer of woonkamer. Ze dienen niet alleen als decoratie, maar laten de ruimte ook groter lijken. Deze spiegels hebben vaak een opvallende omlijsting die de stijl van de spiegel en bij uitbreiding je interieur bepaalt. Schenk hier dus voldoende aandacht aan alvorens je besluit tot een aankoop over te gaan. Het is namelijk de spiegel in huis die je het vaakst zal zien.